Περιοχή

Κέρκυρα

Στη Κέρκυρα δεν δόθηκε το όνομα “σμαραγδένιο νησί”, χωρίς λόγο. Το πιο πράσινο, το πιο όμορφο νησί της Ελλάδος, μπορεί να είναι αξέχαστος προορισμός για όλα τα γούστα. Αυτό το νησί έχει να προσφέρει κάτι για όλες τις προτιμήσεις. Ανέγγιχτη φυσική ομορφιά και μια πόλη με μακρόχρονη και πολύχρωμη ιστορία, με 209 όμορφα χωριά και 200 χλμ. Κρυστάλλινες παραλίες.

Μπαρμπάτι

Απολαμβάνετε μια ήσυχη και ειδυλλιακή τοποθεσία μόλις μερικά μέτρα από την μοναδική και καταγάλανη θάλασσα. Η παραλία Μπαρμπάτι είναι η ιδανική τοποθεσία για ήρεμες παραθαλάσσιες διακοπές. Αυτό το φωτεινό σύμπλεγμα το οποίο προσελκύει διεθνή πελατεία προσφέρει, προσφέρει μια εξαιρετική και άνετε διανομή, υπέροχους κήπους και μεγάλη πισίνα με άνετους εξωτερικούς χώρου, ιδανική για μια δροσιστική και φιλική ατμόσφαιρα. Στην κοντινή παραλία μπορείς να απολαύσεις μια ποικιλία από θαλάσσια σπορ και μια υπέροχη ταβέρνα με νοστιμότατους μεζέδες η οποία διευθύνεται από το ξενοδοχείο. Υπάρχει ακόμη και μια μεγάλη επιλογή εστιατορίων και μπαρ, σούπερ μάρκετς και καταστήματα λαϊκής τέχνης στο κέντρο του Μπαρμπάτι, σε πολύ μικρή απόσταση από τον τόπο διαμονής σας. Επίσης για την νυχτερινή σας έξοδο υπάρχει ο Ύψος, μόλις 2 χλμ. από το Μπαρμπάτι που υπόσχεται αξέχαστες βραδιές.

Ξενοδοχείο

Σε μια δεντροφυτεμένη επίπεδη έκταση 10 στρεμμάτων, όπου οι πρόποδες του ψηλότερου βουνού του νησιού, ‘Παντροκτράτωρα’, συναντούν μια από τις μεγαλύτερες και μαγευτικές παραλίες της Κέρκυρας μήκους ενός χιλιομέτρου. Πρόκειται για μια παραδοσιακή, οικογενειακή επιχείρηση που περιλαμβάνει συγκρότημα διαμερισμάτων και μπάγκαλος, μεγάλη και μικρή πισίνα, παραδοσιακή ταβέρνα, υπαίθριο μπαρ, και άνετο χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων.

 

The view